Ανοιχτό το φαράγγι της Σαμαριάς το Σάββατο

Η ανακοίνωση του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη το επικαιροποιημένο προγνωστικό δελτίο της ΕΜΥ που αναφέρει, ότι για αύριο, Σάββατο 13 Ιουνίου 2026, προβλέπονται βροχοπτώσεις  για την περιοχή του Ξυλοσκάλου έως 7,7 mm και για την περιοχή της Αγίας Ρουμέλης έως 5,7 mm και λόγω του ότι οι τιμές αυτές είναι κάτω των εγκεκριμένων ορίων για την λειτουργία του από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, ανακοινώνει ότι, το φαράγγι της Σαμαριάς θα παραμείνει προσβάσιμο για τους επισκέπτες το Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 και από τις δύο εισόδους του.

Λόγω της αστάθειας του καιρού, παρακαλούνται οι επισκέπτες να είναι πολύ προσεκτικοί κατά την διέλευση τους και να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα ατομικής προστασίας.

Σε περίπτωση επικαιροποιημένης πρόγνωσης από την ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση αύριο στις 06:30 το πρωί.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση