Αττική: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για «μαϊμού» προϊόντα
Εντοπίστηκαν εκατοντάδες ενδύματα σε κατάστημα της Δυτικής Αττικής
Στη σύλληψη ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας ενδυμάτων στη Δυτική Αττική προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της ΔΑΟΕ, στο πλαίσιο επιχείρησης για την καταπολέμηση της διακίνησης απομιμητικών προϊόντων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 17ης Ιουνίου, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Οικονομίας και τη συνδρομή Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας της ΔΑΟΕ, εντοπίστηκαν σε χώρους του καταστήματος συνολικά 788 τεμάχια παραποιημένων ενδυμάτων που έφεραν πλαστά σήματα επώνυμων εταιρειών.
Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν οι δικαιούχοι των εμπορικών σημάτων, ενώ από τον έλεγχο δειγμάτων διαπιστώθηκε ότι τα κατασχεθέντα προϊόντα αποτελούσαν απομιμήσεις γνήσιων ειδών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ τα κατασχεθέντα είδη ρουχισμού καταστράφηκαν.
- Παππάς: «Εάν ο Σωκράτης Φάμελλος θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι πρόεδρος, πρέπει να κάτσουμε να το συζητήσουμε»
- Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που απείλησε με τρίαινα οδηγούς για μία θέση πάρκινγκ - Video με τη στιγμή της επίθεσης
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι αριθμοί διαψεύδουν το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για ισχυρή οικονομία




