Νέο μήνυμα αντοχής και δύναμης από τον Σταύρο Φλώρο στο Μαϊάμι
Παραμένει στο Κέντρο Αποκατάστασης με μέλη της οικογένειάς του να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του
Ο Σταύρος Φλώρος ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, με τους θεράποντες γιατρούς του να παραμένουν αισιόδοξοι. Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουλίου μοιράστηκε νέες φωτογραφίες και βίντεο από τη μάχη της αποθεραπείας του, σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.
Στις εικόνες, ο Σταύρος Φλώρος βρίσκεται τόσο μέσα, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, μαζί με δικούς του ανθρώπους. Όπως μαρτυρούν οι εικόνες δεν έχει χάσει τη δύναμη και την αισιοδοξία που τον χαρακτηρίζει. Είναι αποφασισμένος να παλέψει, να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών και να πάρει πίσω τη ζωή του.
Κοντά του βρίσκεται πλέον και ο πατέρας του. Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε προ ημερών, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε πως ο γιος του θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Συνεχίζει να παίρνει παυσίπονα, αλλά λιγότερα από ότι έπαιρνε, και συνεχίζουμε. Βγαίνει έξω με το καρότσι σχεδόν κάθε μέρα και κάνει βόλτες» είχε πει ο πατέρας του τραυματία.
Στα νέα βίντεο και τις φωτογραφίες που μοιράστηκε, ο Σταύρος Φλώρος χαμογελάει και χαιρετάει την κάμερα που τον καταγράφει.
Σε παλαιότερο συμβούλιο του Survivor, ο Σταύρος Φλώρος είχε αναφέρει πως είναι ένα από τα δέκα παιδιά της οικογένειας, με τα επτά να είναι κορίτσια. «Είμαστε δέκα αδέρφια, τα επτά είναι κορίτσια οπότε δεν ασχολούνται με τη μελισσοκομία. Μόνο εγώ ασχολούμαι, το έχουμε μαζί με τον μπαμπά μου. Είναι πολύ ιδιαίτερο να μεγαλώνεις με τόσα άτομα, γι΄αυτό και δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ εδώ. Μεγαλώνεις πολύ διαφορετικά και αυτό είναι το καλό. Μαθαίνεις να μοιράζεσαι, να επικοινωνείς σωστά και να αλληλοβοηθάς», είχε δηλώσει.
«Διαβάζω όλα τα μηνύματά σας, τα περισσότερα γράφουν “ίσως να μη διαβάσεις ποτέ αυτό το μήνυμα”, αλλά πραγματικά προσπαθώ να τα διαβάσω όλα και μου δίνουν πάρα πολύ δύναμη» ανέφερε προ ημερών ο Σταύρος Φλώρος σε βίντεο που δημοσιοποίησε στο Instagram από την κλινική του Μαϊάμι.
- Καλλιθέα: Συνελήφθη ηλικιωμένος επιδειξίας - Παρενόχλησε μια 18χρονη και ένα 6χρονο κοριτσάκι
- Συνελήφθη 22χρονος για τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης με λεία άνω των 120.000 ευρώ
- Συναγερμός για την μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση δύο οικισμών




