Παγκρήτια σύσκεψη διαμαρτυρίας για την Κτηματογράφηση
Την Παρασκευή στο Ρέθυμνο
Παγκρήτια σύσκεψη διαμαρτυρίας για τα ζητήματα που έχουν ανακύψει με τη διαδικασία της Κτηματογράφησης σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026, στις 11:00 το πρωί, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου.
Τη σύσκεψη διοργανώνουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι και τα Τεχνικά Επιμελητήρια Κρήτης, με στόχο την εξέταση των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί κατά την εξέλιξη της Κτηματογράφησης και τη λήψη κοινών αποφάσεων για τις επόμενες ενέργειες.
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολίτες και επαγγελματίες στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, καθώς και ο συντονισμός των φορέων για την προώθηση λύσεων και τη διατύπωση κοινών προτάσεων προς την Πολιτεία.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη
- Λασίθι: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά - Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης και 1.140 ευρώ
- Στη Βουλή από τον Φρ. Παρασύρη η καθυστέρηση των πληρωμών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης
- Χανιά: Εργασίες κλαδέματος στη λεωφόρο Καραμανλή στις 17 και 18 Ιουλίου



