Νίκος Ανδρουλάκης για νεκρούς πυροσβέστες: Η σκέψη μας βρίσκεται στους οικείους τους και στους συναδέλφους τους

Το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Τη βαθιά οδύνη του για την τραγική απώλεια δύο ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος, στο μέτωπο της φωτιάς στο νότιο Ρέθυμνο, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε αναλυτικότερα:

"Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την τραγική απώλεια δύο ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος, -ενός εποχικού πυροσβέστη και ενός πυροσβέστη πενταετούς θητείας-, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Κρύα Βρύση Ρεθύμνου.
Η σκέψη μας βρίσκεται στους οικείους τους και στους συναδέλφους τους στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Η Πολιτεία οφείλει να σταθεί έμπρακτα δίπλα στις οικογένειες των εκλιπόντων και σε όλους τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος, με ουσιαστική στήριξη, μέριμνα, προστασία και αναγνώριση της επικίνδυνης αποστολής τους".

Facebook

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση