Διήμερο μουσικής στα Σίσαρχα με αγαπημένους Κρητικούς καλλιτέχνες

Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές στις 15 και 16 Αυγούστου με Βασίλη Ξυλούρη, Ψαρογιώργη, Νίκη Ξυλούρη και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες

Ένα διήμερο γεμάτο κρητική μουσική, αγαπημένες μελωδίες και μουσικά ανταμώματα περιμένει κατοίκους και επισκέπτες στα Σίσαρχα Ανωγείων, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Αυγούστου.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 15 Αυγούστου, στις 21:00, στο Αγροτικό Δισκοπωλείο, όπου θα συναντηθούν επί σκηνής ο Βασίλης Ξυλούρης, ο Νίκος Βλατάς, η Μαρία Κώτη και ο Σωκράτης Βακιρτζιάν.

Πρόκειται για ένα μουσικό αντάμωμα με ήχους και τραγούδια από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, σε έναν χώρο που έχει συνδεθεί με τη μουσική, την παρέα και το γλέντι.

Image
Σίσαρχα Βασιλης Ξυλούρης

Οι μουσικές εκδηλώσεις συνεχίζονται την Κυριακή 16 Αυγούστου, στις 21:00, αυτή τη φορά στον προαύλιο χώρο του σχολείου στα Σίσαρχα.

Ο Ψαρογιώργης, η Νίκη Ξυλούρη και ο Ψαρολάμπης συναντιούνται επί σκηνής σε μια συναυλία αφιερωμένη στους αυθεντικούς ήχους και την ιδιαίτερη δύναμη της κρητικής μουσικής παράδοσης.

Τη βραδιά διοργανώνει η «Αναπνιά – Μέσο Ελεύθερης Καλλιτεχνικής Έκφρασης», σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ανωγείων και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σεισάρχων.

Η είσοδος για τη συναυλία της Κυριακής είναι 10 ευρώ.

Image
Σίσαρχα Ψαρογιώργης

Για κρατήσεις και πληροφορίες για τη μουσική βραδιά του Σαββάτου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα 6980976609, 2834020339 και 2810225758 ή στο aaerakis@gmail.com.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση