Πάτρα: Φιάλη υγραερίου εξερράγη μέσα σε σπίτι
Γυναίκα μαγείρευε όταν αντιλήφθηκε τη διαρροή
Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Εγλυκάδας στην Πάτρα, έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερίου μέσα σε σπίτι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε σε οικία στην οδό Πέλοπος, στο ύψος της οδού Λοχαγού Μενούνου.
Σύμφωνα με το tempo24.news, μία γυναίκα μαγείρευε όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε διαρροή υγραερίου. Ακολούθησε μικρής έκτασης έκρηξη, με αποτέλεσμα η κουζίνα να τυλιχθεί στις φλόγες.
Η γυναίκα κατάφερε να βγει εγκαίρως από το σπίτι και δεν τραυματίστηκε.
Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία προκειμένου να συνδράμει όπου χρειαζόταν.
Η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη της φιάλης υγραερίου παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.
- Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία
- Πλιάτσικο στο εργοτάξιο των νέων ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών- Έκλεψαν καλώδια αξίας 10.000 ευρώ
- Μετρό: Πτώση ατόμου στις ράγες στην στάση «Άγιος Αντώνιος» - Κλειστοί τρεις σταθμοί




