Τραγωδία στην Κάσο: 65χρονη, μόλις έφτασε, έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα!

Ο σύζυγός της ανασύρθηκε ζωντανός

Τραγικό τέλος είχε η επίσκεψη 65χρονης Ελληνίδας τουρίστριας στην Κάσο, καθώς έχασε τη ζωή της από πνιγμό, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε στην θάλασσα. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 8:15 το βράδυ.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Κάσου, Μιχάλης Ερωτόκριτος, η γυναίκα είχε φτάσει μόλις στο νησί από την Κάρπαθο, όπου επρόκειτο να παραμείνει για δύο ημέρες μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, νοίκιασε αυτοκίνητο και κατευθυνόταν προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία θα διέμενε.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζονται, κατέληξε με το όχημά της στη θάλασσα. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι η γυναίκα βρισκόταν σε κίνδυνο, λιμενικοί και πολίτες έπεσαν στη θάλασσα προκειμένου να τη σώσουν.

Παρά τις προσπάθειές τους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ ο σύζυγός της ανασύρθηκε ζωντανός.

Οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες το όχημα κατέληξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 65χρονη, διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση