Αιγάλεω: Πυρκαγιά κατέστρεψε βαφείο ρούχων – Ακούστηκαν εκρήξεις (βίντεο)

Πριν ξεσπάσει η φωτιά, ακούστηκαν εκρήξεις, ενώ στο εσωτερικό του εργοστασίου υπήρχαν και φιάλες υγραερίου

Στις φλόγες τυλίχτηκε βαφείο ρούχων στο Αιγάλεω, με τη φωτιά να προκαλεί ολοκληρωτική καταστροφή και τις εκρήξεις που προηγήθηκαν να προκαλούν συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Glomex Video

Η πυρκαγιά ξέσπασε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο βαφείο ρούχων που βρίσκεται στην οδό Αγίου Παντελεήμονος, και είναι δίπλα σε βιοτεχνία ένδυσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούστηκαν εκρήξεις, ενώ στο εσωτερικό του εργοστασίου υπήρχαν και φιάλες υγραερίου.

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με επτά οχήματα, προκειμένου να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.
Στην κατάσβεση της φωτιάς συνδράμει και υδροφόρο όχημα του Δήμου.

Στο σημείο έσπευσε και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος εντός του κτιρίου.

Λόγω της πυρκαγιάς, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίου Παντελεήμονος, από το ύψος της Ιεράς Οδού, στην περιοχή του Αιγάλεω.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση