ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακρίβεια στο ψωμί: Οι φούρνοι αυξάνουν τις τιμές λόγω κόστους παραγωγής - Πόσο πωλείται η φρατζόλα

Πόσο θα πωλείται η φραντζόλα

Ακρίβεια στο ψωμί: Οι φούρνοι αυξάνουν τις τιμές λόγω κόστους παραγωγής - Πόσο πωλείται η φρατζόλα

Οι αρτοποιοί προετοιμάζονται για νέες αυξήσεις στις τιμές του ψωμιού, καθώς το αυξημένο κόστος παραγωγής πιέζει την αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μέση τιμή μιας φραντζόλας, που σήμερα διαμορφώνεται στα 1,20 ευρώ, ενδέχεται να φτάσει ακόμα και τα 1,40 ευρώ. Ήδη, αρκετοί φούρνοι έχουν εφαρμόσει τις πρώτες ανατιμήσεις, με τους καταναλωτές να παρατηρούν αυξήσεις της τάξης του 10%-12%.

Διαβάστε περισσότερα για τις αυξήσεις στο ψωμί λόγω κόστους παραγωγής και πόσο θα πωλείται η φραντζόλα

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση