ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DP STUDIES: 27 χρόνια πρωτοπόρος στην εκπαίδευση ενηλίκων!

Newsroom
Newsroom

Περισσότερα από 40.000 άτομα έχουν περάσει από τα θρανία του!

Ήταν το μακρινό 1995 όταν άνοιγε τις πύλες του ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, συνώνυμο της πρωτοπορίας και της ποιότητας. Τα 27 χρόνια λειτουργίας του, το dp studies έχει μόνο επιτυχίες, έχοντας εκπαιδεύει περισσότερους από 40.000 ενήλικες!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώνει τμήματα Πληροφορικής, Τουρισμού, Οικονομίας & Διοίκησης, Ξένων Γλωσσών, Προετοιμασίας ΑΣΕΠ, Επιχειρηματικά Σεμινάρια και Επιδοτούμενα Προγράμματα Ανέργων ή Εργαζομένων.

dp studies

Σύνθημά του, που αποδεικνύει συνεχώς στην πράξη είναι:

«dp studies - Εδώ εκπαιδεύονται οι επαγγελματίες!»

Το dp studies βρίσκεται σήμερα σε 2 σύγχρονα κτίρια:

  • 1ο Κτίριο: Κορωναίου 4 (Κέντρο Ηρακλείου) – ☎️ τηλ. 2810.24.00.24
  • 2ο Κτίριο: Μελίνας Μερκούρη 64 (Θέρισος) – ☎️ τηλ. 2810.313.603

dp studies

Ο διευθυντής σπουδών του εκπαιδευτικού ομίλου dp studies, κ. Δημήτρης Παπαματθαιάκης, τονίζει πως «προσπαθούμε πάντα να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων στην Επαγγελματική Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση. Αναπροσαρμόζουμε τα προγράμματά μας συνεχώς με βάση τις εξελίξεις της τεχνολογίας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων και χρήσιμων ειδικοτήτων».

dp studies

Εκπαιδευτικό Προφίλ

Ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies είναι Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου δυναμικού και Επιχειρήσεων. Λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1995 και είναι αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 με αριθμό αδείας: 2000146.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί στο χώρο της Εκπαίδευσης για την ικανότητά του να προσφέρει γνώσεις ευέλικτες αξιόπιστες και αποτελεσματικές, αναλαμβάνοντας Επιδοτούμενα και Αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων.

Τόσο τα ταχύρρυθμα, όσο και τα πολυετή του προγράμματα, φέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα βοηθώντας τους σπουδαστές που τα ολοκληρώνουν, να αναπτύξουν καθοριστικά τις δεξιότητές τους, διεκδικώντας δυναμικά κάθε επαγγελματική ευκαιρία.

Οι τομείς εκπαίδευσης στους οποίους δραστηριοποιείται, είναι η Πληροφορική, η Οικονομία και Διοίκηση το Marketing, τα Τουριστικά και οι Ξένες Γλώσσες.

dp studies

Επίσης μετά από την εκπαιδευτική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου, το dp studies προσφέρει προγράμματα Μεταπτυχιακών σπουδών εξ’ αποστάσεως, στην Ελληνική γλώσσα, με πλήρη αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμα των Ελληνικών Α.Ε.Ι. Αναλαμβάνει επίσης και όλες τις διαδικασίες για Προπτυχιακές Σπουδές δια ζώσης στις πιο σύγχρονες ειδικότητες της αγοράς εργασίας. Πληροφορίες στο https://www.unic-crete.gr.

dp studies

Εκτός όμως από τα τμήματα των ενηλίκων, το dp studies έχει δημιουργήσει και Πρότυπα Παιδικά Τμήματα για παιδιά Δημοτικού - Γυμνασίου. Με ένα επιτελείο Παιδαγωγών, Ψυχολόγων και Ειδικών της Πληροφορικής μελετά και αξιολογεί όλα τα νέα δεδομένα στον τομέα της Πληροφορικής και της Εκπαίδευσης στις μικρές ηλικίες και αναπροσαρμόζει τα παιδικά προγράμματα ετησίως, σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν σωστά υπολογιστές από τα μαθησιακά τους χρόνια, αλλά και αποκτούν τα Διπλώματα Υπολογιστών που απαιτούνται και αναγνωρίζονται στην Ελληνική Αγορά Εργασίας.

dp studies

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του dp studies, μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα της σχολής https://www.dpstudies.gr .

δσ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ