Ευχαριστούν για τη μηχανογράφηση των ενσήμων των ξεναγών

Newsroom
Newsroom

Ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών.

Τώρα που η υλοποίηση της μηχανογράφησης των ενσήμων των ξεναγών ολοκληρώνεται, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών αναφέρει τα εξής

"Θα θέλαμε και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές του εγχειρήματος:

-Τον κύριο Δημήτριο Παπαχρήστου, τ. αναπληρωτή Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Εισφορών του e-Ε.Φ.Κ.Α., που είχε την πιο μακροχρόνια φροντίδα, όλα αυτά τα χρόνια. Εξέδωσε την εγκύκλιο εφαρμογής του νόμου που αφορά τον εκσυγχρονισμό της ασφαλιστικής απεικόνισης των ξεναγών.

-Την Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Παυλίνα Καρασιώτου που φρόντισε με τις κατάλληλες αποφάσεις, να δρομολογηθεί η ηλεκτρονική αυτή απεικόνιση.

-Τον νομικό της σύμβουλο κύριο Δημήτριο Διαμαντόπουλο, ο οποίος κατανόησε πλήρως τη φύση και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μας και προχώρησε στις πλέον κατάλληλες συντονιστικές κινήσεις.

-Την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ασφάλισης του e-Ε.Φ.Κ.Α. κυρία Μαρία Λέκκα που επέλυσε διαδικαστικά ζητήματα, μέσω Υπουργείων (Τουρισμού και Εργασίας), ώστε να μην χρειάζεται η μετάβαση του ξεναγού στα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ και μάλιστα στην παρούσα περίοδο των ξεναγήσεών μας.

-Το στέλεχος του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (Τ.Ε.Κ.Α.) κυρία Αφροδίτη Νιφόρου, η οποία συνεργάστηκε άψογα μαζί μας, αποκαθιστώντας τις τελευταίες ηλεκτρονικές εκκρεμότητες.

-Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα η οποία, όπως πληροφορηθήκαμε, θα εργαστεί για να καταγράψει τα τελευταία χειρόγραφα ένσημά μας, των τεσσάρων τελευταίων χρόνων, από τα οποία περιμένουμε τις αντίστοιχες παροχές (ΔΥΠΑ, συντάξεων κλπ).

Έτσι παίρνει σάρκα και οστά η μηχανογράφηση των ενσήμων μας. 
Θα πατάμε κι εμείς κάποια πλήκτρα για να βλέπουμε τα ένσημά μας!
 Ήταν ένα όνειρο, που γίνεται πραγματικότητα."
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ