Η Βενέτης εξετάζει να μπει στο Ηράκλειο με νέο κατάστημα

Στέλλα Αυγουστάκη
Στέλλα Αυγουστάκη

Στα προ πανδημίας επίπεδα επέστρεψε η Βενέτης το 2022 σε ό,τι αφορά τον κύκλο εργασιών της

Την αγορά της Κρήτης εξετάζει να ενισχύσει η Βενέτης, καθώς η διοίκηση της εταιρείας σκέφτεται να προσθέσει ακόμα ένα κατάστημα στο νησί.

Στο επίκεντρο έχει μπει το Ηράκλειο και συγκεκριμένα το κέντρο, που, όπως μαθαίνουμε η εταιρεία έχει εντοπίσει δύο με τρία ακίνητα, τα οποία θα μπορούσαν να στεγάσουν το νέο την κατάστημα.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής, δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία.

Στην Κρήτη από τον Απρίλιο του 2021

Υπενθυμίζεται ότι η Βενέτης μπήκε δυναμικά στην αγορά της Κρήτης τον Απρίλιο του 2021, όταν και άνοιξε το πρώτο premium κατάστημα Βενέτη 1948 στα Χανιά, στην Λεωφόρο Καραμανλή 99, με στόχο τη συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις και την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας για το καταναλωτικό κοινό.

Βενέτης 1948

Το νέο κατάστημα Βενέτη 1948 στα Χανιά εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας στην Περιφέρεια, που προβλέπει την έναρξη λειτουργίας κι άλλων καταστημάτων στην Κρήτη το επόμενο διάστημα. 
Το κατάστημα, 1.000 τ.μ., περιλαμβάνει και παραγωγική μονάδα,  ενώ εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 3 στρεμμάτων που φιλοξενεί και παιδότοπο στον εξωτερικό χώρο. 
Το νέο Βενέτη 1948 προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για όλη τη μέρα, με πολλαπλές πρωινές επιλογές, ποικιλίες καφέ, φρέσκους χυμούς και σάντουιτς και πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας. 
Ο καταναλωτής μπορεί να βρει επίσης δημιουργίες patisserie με την ιταλική υπογραφή Cristiano V, όπως παγωτά, τούρτες, παρφέ, μακαρόνε και τάρτες, ενώ το νέο corner, Γαλακτοπωλείο Cremeria, προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα με κύριο συστατικό το φρέσκο γάλα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ