Η μεγάλη αλλαγή που θα κάνει η apple στο νέο iPhone

Newsroom
Newsroom

Είναι σημαντικό να μην συνδυάζετε τα iPhone με φορτιστές που υπερβαίνουν τη συνιστώμενη ισχύ

Το φθινοπωρινό λανσάρισμα των προϊόντων της Apple τον επόμενο μήνα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περιλαμβάνει ένα νέο iPhone και οι φήμες λένε ότι θα μπορούσε να περιλαμβάνει ταχύτερη φόρτιση.

Σύμφωνα με το 9to5Mac, ένα τεχνολογικό blog με σταθερό ιστορικό στις φήμες της Apple, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές της βιομηχανίας, το επόμενο iPhone θα αλλάξει από τη θύρα φόρτισης Lightning της Apple στην πιο διαδεδομένη USB-C και τουλάχιστον ορισμένα μοντέλα θα υποστηρίζουν ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης.

Το iPhone 15 θα μπορούσε να είναι συμβατό με έναν φορτιστή 35 Watt, επιτρέποντας στη συσκευή να φορτίζει ταχύτερα. Η Apple συνιστά στους χρήστες των iPhone 14 Pro και Pro Max να αποφεύγουν τη φόρτιση με οποιονδήποτε ενσύρματο φορτιστή άνω των 27 watt, ενώ οι χρήστες του iPhone 14 περιορίζουν τους φορτιστές τους στα 20 watt. Ένας φορτιστής 20 watt μπορεί να τροφοδοτήσει πλήρως ένα iPhone 14 σε μία ώρα. Η ταχύτητα φόρτισης του φορτιστή των 35 watt δεν είναι σαφής όταν χρησιμοποιείται με τη σειρά iPhone 15.

Είναι σημαντικό να μην συνδυάζετε τα iPhone με φορτιστές που υπερβαίνουν τη συνιστώμενη ισχύ, καθώς η υπερβολική ισχύς θα μπορούσε να υπερθερμάνει το τηλέφωνο και να προκαλέσει βλάβη στη μπαταρία.

Ακόμη και στα 35 Watt, το iPhone 15 θα εξακολουθεί να φορτίζει σημαντικά πιο αργά από τα ανταγωνιστικά μοντέλα-ναυαρχίδες, όπως η σειρά Galaxy S23 της Samsung -τηλέφωνα που μπορούν να επιτύχουν «υπερταχεία φόρτιση» με ειδικούς φορτιστές 45 Watt.


Πηγή: moneyreview.gr 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ