Μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο chef Στέλιο Σακαλή στις “Nights of Gastronomy”, στο Nana Princess

Newsroom
Newsroom

Γευστικές αφηγήσεις με την σφραγίδα διακεκριμένων σεφ

Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων κύκλων, ο γαστρονομικός θεσμός “Nights of Gastronomy” συνεχίζεται στο Nana Princess με μοναδικές βραδιές που υπογράφουν κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομικής σκηνής αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

σεφ

Έπειτα από την επιτυχημένη και απολαυστική βραδιά του γαστρονομικού θεσμού στις 19 Σεπτεμβρίου, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin, chef Παύλου Κυριάκη, έρχεται μια ακόμα να προστεθεί στο ημερολόγιο του Nights of Gastronomy.

σεφ

Στις 11 Οκτωβρίου, το εστιατόριο Eternal Blue υποδέχεται τον επίσης διακεκριμένο με αστέρι Michelin, chef Στέλιο Σακαλή, σε μία ακόμη ξεχωριστή βραδιά. O Στέλιος Σακαλής, Executive Chef του fine dining εστιατορίου Il Pievano στο Chianti της Τοσκάνης, συνδυάζει κλασικές ιταλικές και ελληνικές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας μία συμφωνία απολαυστικών πιάτων, με έμφαση στην παράδοση και τη δημιουργικότητα.

σεφ

Η γαστρονομική του διαδρομή, τον έχει οδηγήσει σε κορυφαία εστιατόρια παγκοσμίως, όπου έχει κερδίσει την αναγνώριση για την έμπνευση και δημιουργία γευστικών απολαύσεων που βασίζονται σε τοπικά υλικά και φρέσκια πρώτη ύλη. 

σεφ

Γευστικές αφηγήσεις με την σφραγίδα διακεκριμένων σεφ

Στο ειδυλλιακό σκηνικό του εστιατορίου Eternal Blue, με θέα στη θάλασσα, το Nana Princess παραμένει σημείο αναφοράς και συνάντησης εξαιρετικών γευστικών εμπειριών χαρίζοντας στους επισκέπτες του μοναδικές γαστρονομικές αναμνήσεις, όπου κορυφαίοι καλεσμένοι chefs ξεδιπλώνουν την τέχνη της γαστρονομίας σε αποκλειστικές δημιουργίες μενού. Μέλος του Ομίλου Καράτζη, το Nana Princess είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν αυθεντικές γευστικές απολαύσεις, με έμφαση στην ανάδειξη της γαστρονομίας.

σεφ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ