Σκρέκας: Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-katanalotis θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι στην αγορά συνεχίζονται όπως και οι προσπάθειες να αποτραπούν τα - έστω και λιγοστά- φαινόμενα αισχροκέρδειας.
«Μέσω του e-katanalotis ο πολίτης θα μπορεί να δημιουργεί το προσωπικό του καλάθι με προϊόντα και να βλέπει μέσω χάρτη σε ποια καταστήματα κοντά στο σπίτι του πωλούνται πιο φθηνά, ώστε να μπορεί να τα αγοράζει εκεί που είναι φθηνότερα».
Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μιλώντας σήμερα ΣΚΑΪ 100,3. Ο υπουργός σημείωσε ότι η αναβαθμισμένη πλατφόρμα θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα. Εξήγησε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έχει παρουσιαστεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι στην αγορά συνεχίζονται όπως και οι προσπάθειες να αποτραπούν τα - έστω και λιγοστά- φαινόμενα αισχροκέρδειας.
Τέλος, όπως είπε ο υπουργός, οι πολυεθνικές κατέβασαν τις τιμές στα προϊόντα στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα.
- Μειωμένο το πρωτογενές πλεόνασμα στον Προϋπολογισμό το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου
- Νίκος Σηφάκης: Υπάρχει πιο φτηνή κιλοβατώρα από αυτή που αυτοκαταναλώνουμε;
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,2% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία τον Ιανουάριο
