Στην Kyndryl εντάσσεται ο Χρίστος Γιακουμής

Newsroom
Newsroom

Ο κ.Γιακουμής αναλαμβάνει καθήκοντα CEE&EM Security Associate Partner και θα έχει διευρυμένο ρόλο για την περιοχή της κεντρο-ανατολικής Ευρώπης και της ανατολικής Μεσογείου

Στην ομάδα της Kyndryl, του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών υποδομής πληροφορικής στον κόσμο, εντάχθηκε πρόσφατα ο Χρίστος Γιακουμής στο πλαίσιο της διαρκούς ενίσχυσης και αναβάθμισης της εταιρείας στην Ελλάδα & την Κύπρο και διεθνώς.

Ο κ.Γιακουμής αναλαμβάνει καθήκοντα CEE&EM Security Associate Partner και θα έχει διευρυμένο ρόλο για την περιοχή της κεντρο-ανατολικής Ευρώπης και της ανατολικής Μεσογείου, με στόχο να βοηθήσει την Kyndryl να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες που προκύπτουν από στρατηγικές συνεργασίες με πελάτες σε θέματα Ψηφιακής Ασφάλειας σε τομείς όπως ο δημόσιος, ο τραπεζικός και ευρύτερα ο ιδιωτικός ο τομέας.

Ο κ. Γιακουμής έχει περισσότερα από 15 χρόνια σχετικής εμπειρίας στον τομέα του Information Security με ειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τοπικούς και διεθνείς πελάτες για την ανάπτυξη και ενίσχυση της ασφάλειας και της ανθεκτικότητας των οργανισμών τους στον κυβερνοχώρο. Πριν από την ένταξή του στην Kyndryl, ήταν διευθυντής και επικεφαλής των υπηρεσιών Cyber Security & Digital Trust στην KPMG Κύπρου. Προηγουμένως εργάστηκε στην Thales e-Security στο Ηνωμένο Βασίλειο για τρία χρόνια ως Μηχανικός Λογισμικού στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος BSc στην Επιστήμη Υπολογιστών/Μηχανικής Λογισμικού με Επιχειρηματικές Σπουδές και MSc στην Ασφάλεια Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ