Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου: Στη Βουλή οι δανειολήπτες
Σειρά επαφών πραγματοποιεί ο πανελλήνιος Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου (ΣΥΔΑΝΕΦ) με κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, σε μια διαχρονική προσπάθεια εξεύρεσης πολιτικής λύσης - πέραν των δικαστικών διεκδικήσεων - που καταβάλλει ο Σύλλογος από το 2015.
Στα πλαίσια αυτά οι εκπρόσωποι των δανειοληπτών με μια συμβολικής, αλλά και ουσιαστικής σημασίας κίνηση συνάντησαν στα γραφεία της Βουλής τον πρώην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιο Αποστολάκη (Επικρατείας κόμματος Νίκη).
Στη μεταξύ τους συνάντηση τονίστηκε από μέρους των δανειοληπτών το γεγονός της καθυστέρησης απονομής δικαιοσύνης, καθώς στο θέμα των δανείων με ρήτρα αξίας ελβετικού φράγκου θα ξεπεράσει τα 10 χρόνια από την κατάθεση των ένδικων μέσων, χρόνος κατά πολύ μεγαλύτερος από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και δεν θα έχουν ακόμη εκδικαστεί -στα 10 χρόνια- οι συλλογικές αγωγές ν.2251/94 που αφορούν θέμα ευρύτερου κοινωνικού και νομικού ενδιαφέροντος με χιλιάδες διαδίκους μέλη του συλλόγου! Την ίδια στιγμή όμως όταν πρόκειται για τη νομιμοποίηση των εταιριών διαχείρισης, η απόφαση εκδίδεται μέσα σε 15 ημέρες!
- Συμφωνία ΕΤαΕ - Eurobank: Χρηματοδότηση ΜΜΕ στο πλαίσιο του Ταμείου InvestEU
- Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γης δίνοντας «ανάσα ζωής» στην βόρεια Εύβοια & στη Μάνη
- Επίδομα γέννησης: 59.000 μητέρες θα πάρουν αναδρομικά για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2023
