Συνεχίζονται οι «Ημέρες Καριέρας» των ξενοδοχείων του Metaxa Hospitality Group

Newsroom
Newsroom

Στο ξενοδοχείο «TUI Magic Life Candia Maris» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου

Το Metaxa Hospitality Group πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο, ανοίγει για μία ακόμη χρονιά τις πόρτες του και πραγματοποιεί ανοιχτές «Ημέρες Καριέρας» στο Ηράκλειο Κρήτης, προσκαλώντας όσους ονειρεύονται να εργαστούν και να εξελιχθούν στην καρδιά της φιλοξενίας.

Ειδικά αναφέρει:

"Μετά από μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν και με πλάνα περαιτέρω ανάπτυξης για τη σεζόν του 2024, το Metaxa Hospitality Group επιδιώκει να επεκτείνει την ομάδα του έχοντας δημιουργήσει μία σειρά από εργασιακές ευκαιρίες στα βραβευμένα ξενοδοχεία του Ομίλου - Creta Maris Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη -  και Santo Collection Resorts & Villas στη Σαντορίνη.

Για όσους αναζητούν το επόμενο τους επαγγελματικό βήμα, οι Ημέρες Καριέρας είναι η ιδανική ευκαιρία. Τόσο για όσους επιθυμούν να εργαστούν και να εξελιχθούν στην καρδιά της φιλοξενίας σε θέσεις Hotel Operations, όσο και για έμπειρα στελέχη που αναζητούν το επόμενο τους επαγγελματικό βήμα σε θέσεις στη διοίκηση των ξενοδοχείων ή στις κεντρικές υπηρεσίες του Ομίλου.

«Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας» είναι η πρόσκληση προς όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να γίνουν μέλος μίας ομάδας που είναι ταυτόχρονα και οικογένεια. Στο Metaxa Hospitality Group δίνεται έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, χτίζοντας έτσι σταθερές και διαχρονικές σχέσεις, σε ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους του. Υποστηρίζονται έμπρακτα τα όνειρα των εργαζομένων για ανάπτυξη και εξέλιξη μέσα από θεσμούς και διαδικασίες επιβράβευσης, αξιολόγησης και συστηματικής εκπαίδευσης με στόχο την προσφορά ίσων ευκαιριών σε όλους.

Οι «Ημέρες Καριέρας» συνεχίζονται την Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου  στο ξενοδοχείο «TUI Magic Life Candia Maris» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, από τις  10.00 έως τις 17.00  (τηλ. επικοινωνίας: 28970 27124). Οι ενδιαφερόμενοι που δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στην διοργάνωση μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ομίλου για να διερευνήσουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email:  [email protected] 

50948095043

0694098505409

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ