Wall Street - Έκλεισε με απώλειες
Οι περισσότερες αγορές του κόσμου ήταν σήμερα κλειστές, ενώ ο όγκος των συναλλαγών αναμένεται να είναι χαμηλός την εβδομάδα αυτή.
Πτωτικά έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι μετοχές της Apple και των προμηθευτριών εταιρειών της κατέγραφαν απώλειες μετά από δημοσίευμα για χαμηλή ζήτηση του iPhone X, ωθώντας προς τα κάτω τις τεχνολογικές μετοχές. Ο Dow Jones υποχώρησε οριακά (λιγότερο από 0,1%), ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq κατέγραψαν απώλειες 0,1% και 0,3%, αντίστοιχα.
Οι περισσότερες αγορές του κόσμου ήταν σήμερα κλειστές, ενώ ο όγκος των συναλλαγών αναμένεται να είναι χαμηλός την εβδομάδα αυτή.
Οι απώλειες στην Wall Street περιορίσθηκαν από την ενίσχυση των ενεργειακών μετοχών, καθώς οι τιμές του πετρελαίου εκτινάχθηκαν πάνω από 2%, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε αγωγό αργού στη Λιβύη και εν μέσω εθελοντικών μειώσεων της παραγωγής από χώρες του ΟΠΕΚ.
- Κοινωνικό μέρισμα σε Ινδούς, Αιγύπτιους, Αλβανούς και... Γερμανούς!
- Η Ελλάδα 1η για τρίτη χρονιά στην απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ
- Επίδομα θέρμανσης: Οι δύο βασικές αλλαγές - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις