ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξανά στους αιθέρες η Fischer Air - Προγραμματίζει πτήσεις και προς Κρήτη

Στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρίας, από το Πάσχα του 2026 θα προστεθούν δρομολόγια από το Κάσελ προς τη Μαγιόρκα και την Κρήτη, καθώς και από την Μπρατισλάβα προς τους δύο προορισμούς.

πτήσεις
Photo Credits: @StockSnap από το Pixabay

Με δύο χρόνια καθυστέρηση από τα αρχικά σχέδια για την αναβίωση της αεροπορικής εταιρίας Fischer Air, ο βετεράνος επιχειρηματίας του Τουρισμού, Vaclav Fischer, επαναφέρει στους αιθέρες την αεροπορική εταιρία, με τις πρώτες πτήσεις να προγραμματίζονται προς δημοφιλείς, μεσογειακούς προορισμούς από τον προσεχή Χειμώνα. Ενώ από το Πάσχα του 2026 στο πτητικό πρόγραμμα του αερομεταφορέα θα προστεθεί, μεταξύ άλλων προορισμών, και η Κρήτη.

Όπως αναφέρει το εξειδικευμένο portal Airliners.de, η νέα, σλοβακική, αεροπορική εταιρία, η οποία δραστηριοποιούνταν στην αγορά μέχρι το 2005, θα προσφέρει την προσεχή, χειμερινή περίοδο τις πρώτες πτήσεις από τη Γερμανία προς προορισμούς στη Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχέδιο του Τσέχου επιχειρηματία, η Fischer Air προβλέπεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες πτήσεις τα Χριστούγεννα με ένα αεροσκάφος Boeing 737-800 από το Κάσελ και το Φριντρισχάφεν προς τα Κανάρια Νησιά -Γκραν Κανάρια, Τενερίφη, Φουερτεβεντούρα και Λανθαρότε. Επίσης, η Χουργκάντα θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα πτήσεων από το Κάσελ, ενώ, παράλληλα, προγραμματίζονται τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις από την Μπρατισλάβα προς τα Κανάρια Νησιά και δύο προς τη Χουργκάντα.

Στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρίας, από το Πάσχα του 2026 θα προστεθούν δρομολόγια από το Κάσελ προς τη Μαγιόρκα και την Κρήτη, καθώς και από την Μπρατισλάβα προς τους δύο προορισμούς.

Ένα δεύτερο αεροσκάφος Boeing 737 θα τεθεί σε λειτουργία, με το αεροδρόμιο του Αμβούργου να αποτελεί βάση αναχώρησης με συνδέσεις προς την Γκραν Κανάρια και τη Φουερτεβεντούρα.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρίας, Vaclav Fischer, οι πτήσεις θα διατίθενται αρχικά μέσω του ιστότοπου της αεροπορικής εταιρίας fischer-reisen.eu, των OTA Kiwi, Booking και Expedia, και, από τον Δεκέμβριο, μέσω των W2 και Citizeplane.

 

Πηγή: money-tourism.gr

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση