"Το αλαλούμ με τις επιδοτήσεις"

Newsroom
Newsroom

Αγαπητό Cretalive καλησπέρα.

Η ώρα που συντάσσεται αυτό το μήνυμα είναι 16: 50. Για ακόμα μια φορά, ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποδείχτηκε ψεύτης. Τόσες μέρες, μας έχουν στο σήμερα το απόγευμα- αύριο το πρωί. Ειλικρινά έχω κουραστεί. Δηλαδή, πόσο ακόμα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Περιμένω, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παράγωγοι, να έρθει μια ειδοποίηση, να γίνει κάτι, να μπουν τα χρήματα από τα πολυπόθητα υπόλοιπα.

Έτσι μια ακόμα φορά, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και φυσικά, η διοίκηση του, αποδεικνύονται μόνο λογία και φανφάρες. Το μόνο πλέον που μπορεί να καθησυχάσει, το -θα το παραδεχτώ- οργισμένο πνεύμα μου, είναι το να βγουν τα μεγάλα κεφάλια του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΥπΑΑΤ, και να ζητήσουν μια τεράστια συγνώμη από το ευρύ κοινό και επίσης, πρέπει να πέσουν κεφάλια.

Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε να λεγόμαστε μια μοντέρνα χωρά σε πλήρη εναρμόνιση με την υπόλοιπη Ευρώπη, και να μας έχουν στο δούλεμα. Ανυπομονώ, πραγματικά για το πως το υπουργικό επιτελείο κ η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ θα καταφέρουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ο χρόνος τελειώνει, τα Χριστούγεννα έρχονται, κ το μόνο που μένει είναι να δούμε, ποιος θα πάρει την ευθύνη. Δεν ψάχνω για αποδιοπομπαίους τράγους, αλλά για το ποιος τα έχει, για να βγει να πει ότι "Συγνώμη εγώ φταίω κ θα παραιτηθώ από τα καθήκοντα μου" Αν κ την απάντηση την ξέρουμε. Κανείς.

Κυρίες και κύριοι, μας μίλησαν για ατομική ευθύνη, μας μίλησαν για βελτίωση κ ένα κράτος σε ετοιμότητα. Κάποια στιγμή ναι, αλλά από ότι βλέπω, όχι ακόμα.

Ευχαριστώ που με φιλοξενήσατε, ένας αναγνώστης 27 ετών.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ