Άσκοπα κορναρίσματα και τις ώρες κοινής ησυχίας

Άσκοπα κορναρίσματα και τις ώρες κοινής ησυχίας

Ακόμη και έξω από νοσοκομεία και θεραπευτήρια

Αγαπητο cretalive

Θα ήθελα να αναφέρω τα άσκοπα κορναρίσματα των delivery boys οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, και στη χειρότερη περίπτωση και στις ώρες κοινής ησυχίας

Κορνάρουν από απόσταση, προτού καν προσεγγίσουν  τη διεύθυνση στην οποία πρόκειται να παραδώσουν την παραγγελία και εξακολουθούν να κορνάρουν ακόμη και έξω από το σπίτι που θα παραδώσουν ο,τι έχουν για παράδοση. 

Δυστυχώς όμως κορνάρουν κ έξω από νοσοκομεία και ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως χρησιμότητα. 

Ούτως ή άλλως κατεβαίνουν για να παραδώσουν την παραγγελία, προς τί λοιπόν τα κορναρίσματα?

Κατανοώ απολύτως την ανάγκη για εργασία και το πόσο ασφυκτικές είναι οι πιέσεις που ασκούν οι εργοδότες στα παιδιά αυτά, ώστε να παραδίδουν το συντομότερο δυνατόν, τις περισσότερες δυνατόν παραγγελίες. 

Πολλές φορές θέτουν και τη σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο, πολλώ δε μάλλον κ την ίδια τους τη ζωή, και αυτό είναι επίσης απαράδεκτο και άδικο. 

Ας γίνει μια σύσταση στους εργοδότες και στα delivery boys  ώστε να αποφεύγουν να κορνάρουν χωρίς κανένα απολύτως λόγο οποιαδήποτε ωρα της ημέρας ή της νύχτας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Δ. Μ. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ