Το Βενιζέλειο νοσοκομείο χώρος πολιτικής αντιπαράθεσης και εναπόθεσης πανό;

​​​​​​​Κανείς δεν απαγορεύει τον οποιοδήποτε να διακινεί με τον τρόπο που θέλει τις απόψεις ή τις ιδέες του

Αγαπητό Cretalive,

Προφανώς και η ελεύθερη έκφραση ιδεών και απόψεων είναι αδιαπραγμάτευτη, ειδικά στους δύσκολους καιρούς όπου διακυβεύονται πολλά και τα περιοριστικά μέτρα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση κινούνται στη γκρίζα γραμμή της συνταγματικότητας!

Ωστόσο άλλο αυτό κι άλλο η λυπηρή εικόνα που αντικρίζουν ακόμα και σήμερα, όσοι περνούν επί της Λεωφόρου Κνωσού ή έχουν λόγο να επισκέπτονται το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, να βλέπουν τα κάγκελα εισόδου του δημοσίου αυτού χώρου, να γίνονται χώροι υποδοχής και εναπόθεσης πανό, που πραγματικά δείχνουν αυτή την ώρα να κινούνται εκτός λογικής!

Κανείς δεν απαγορεύει τον οποιοδήποτε να διακινεί με τον τρόπο που θέλει τις απόψεις ή τις ιδέες του, αλλά γιατί αυτό θα πρέπει να γίνεται στο χώρο του νοσοκομείου;

Είναι αυτό επιτρεπτό από τη διοίκηση του ιδρύματος ή στο πλαίσιο του να μην χαρακτηριστούν ως αντιδημοκράτες, ανέχονται αυτές τις ασχήμιες;

Ένα δημόσιο νοσοκομείο θα πρέπει να είναι ανοικτό και σεβαστό από όλους μας και δεν μπορεί να είναι χώρος ιδεολογικής αντιπαράθεσης ή να θυμίζει αμφιθέατρο πανεπιστημίου... ακόμα και στην είσοδο του!

Ας του δείξουμε το σεβασμό που του αρμόζει, όπως ακριβώς μας σέβεται κι εκείνο, όταν χρειαστούμε την ανάγκη του!

Ένας αναγνώστης σας...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ