Διαμαρτυρίες για την κατάσταση της παραλίας

Newsroom
Newsroom

Ζητούν να γίνει ασφαλής, όπως ήταν και στο παρελθόν για τις οικογένειες με μικρά παιδιά και για τους ηλικιωμένους

Αγαπητό Cretalive,

Γράφω για να εκφράσω τη δυσαρέσκεια πολλών πολιτών, διότι μια οικογενειακή παραλία δίπλα στο ξενοδοχείο Arina που βρίσκεται στο Κοκκίνη Χάνι, φέτος έπαψε να είναι προσβάσιμη για τους πολίτες. Πρόκειται για μια παραλία που κατά τις πρωινές ώρες συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό ηλικιωμένων και τις απογευματινές ώρες παιδάκια που κινδυνεύουν να πέσουν και να χτυπήσουν στις πέτρες.

-4660-5-77090

Η παραλία, όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, κατά μήκος της είναι γεμάτη πέτρες, φύκια και έξω και μέσα στη θάλασσα. Είναι κοινά αποδεκτό, πως οφείλει ο Δήμος Χερσονήσου να μεριμνήσει άμεσα να καθαρίσει την παραλία αυτή, ώστε να γίνει ασφαλής, όπως ήταν και στο παρελθόν για τις οικογένειες με μικρά παιδιά και για τους ηλικιωμένους, πριν να έχουμε κάποιο ατύχημα.

75655767

Επιπλέον, δεδομένου ό,τι βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής, θα πρέπει ο Δήμος να αναλογιστεί τη δυσφήμηση της περιοχής στους τουρίστες που διαμένουν εκεί και πως εκείνοι με τη σειρά τους θα το μεταφέρουν σε άλλους και αυτό θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για την επίσκεψης της περιοχής αυτής. 
 
Σας ευχαριστώ πολύ,

ένας κάτοικος της περιοχής.

64655576676
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ