Ένα δημόσιο "ευχαριστώ" στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα υπόθεση διάρρηξης και τα κλεμμένα αντικείμενα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Αγαπητό Cretalive,

Πριν από τρεις ημέρες πέσαμε θύματα διάρρηξης. Στο διαμέρισμα 2ου ορόφου στο κέντρο το Ηρακλείου άγνωστοι εισήλθαν κατά τη διάρκεια της ημέρας , ενώ απουσιάζαμε, και απέσπασαν χρυσαφικά, χρήματα και άλλα τιμαλφή. Το σοκ είναι γνωστό, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Στεναχώρια για ένα σπίτι εάλω και θλίψη για τα αντικείμενα που εκλάπησαν. Πόσο μάλλον για αυτά που η συναισθηματική τους αξία είναι απλά ανεκτίμητη, αφού ανήκαν σε μέλος της οικογενείας που δεν είναι πλέον εν ζωή.

Αυτές τις στιγμές οι πιο ψύχραιμοι πράττουν το αυτονόητο. Καλούν την Αστυνομία! Όπως και έγινε. Άμεση η αντίδραση της Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και της Σήμανσης. Ακολούθησε κατάθεση.

Την μεθεπόμενη μέρα από το γεγονός, δεχθήκαμε λίαν πρωί τηλεφώνημα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. «Ελάτε να αναγνωρίσετε τα κλοπιμαία». Η στεναχώρια μας μετατράπηκε σε ακανόνιστη χαρά. Πήγαμε γρήγορα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και αναγνωρίσαμε /παραλάβαμε όλα σχεδόν τα απολεσθέντα.

Αγαπητοί συμπολίτες , μοιράζομαι αυτή τη σύντομη ιστορία μαζί σας ώστε μεταφερθεί ένα σαφές μήνυμα: Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που μας υπηρετούν. Αυτοί που υπερασπίζονται  τα εσωτερικά σύνορα της χώρας. Αυτοί που δεν αμείβονται επαρκώς για τις ύψιστες υπηρεσίες που παρέχουν.

Τους ευχαριστούμε!

Καίτη Π.

Φωτογραφία από Steffen Salow από το Pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ