Φοβούνται τα χειρότερα μετά τους βανδαλισμούς

Φοβούνται τα χειρότερα μετά τους βανδαλισμούς

Βανδαλισμοί κι αναρχία

Αγαπητό cretalive,

Η  παραβατικότητα στην αυλή του κεντρικού κτηρίου του δημοτικού σχολείου Κοκκίνη χάνι είναι σε έξαρση. Η ακραία και βίαιη συμπεριφορά από ορισμένα παιδιά είναι εντελώς ανεξέλεγκτη, αφού διακρίνονται από τη μανία να καταστρέφουν οτιδήποτε συναντούν στο πέρασμα τους. Χαρακτηριστική πρακτική τους είναι η καθημερινή παραβίαση (πάνω από τα κάγκελα) του κλειστού περιφραγμένου προαύλιου χώρου του Σχολείου, το πέρασμα τους εντός της αυλής με τα ποδήλατα τους, το παίξιμο μπάλας και οι φωνασκίες, αδιαφορώντας για τις καταστροφές και την ενόχληση των γύρω οικογενειών.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, φρόντισαν και άφησαν το «στίγμα» τους με το σύμβολο της αναρχίας στους τοίχους και στα τζάμια του Σχολείου, καθώς και στα ιδιωτικά οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στο χώρο έξω από το Σχολείο.

ΣΗΜ. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ένα μέρος των αναφερόμενων παραβιάσεων. - Πριν συμβούν χειρότερες καταστάσεις με την εμπλοκή των θιγμένων κατοίκων, οι ενεργοί πολίτες της περιοχής καλούμε την αρμόδια Δημοτική Αρχή να ελέγξει ΑΜΕΣΑ την κατάσταση και ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ … !

 

Γ. Μ

κοιπ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ