Ηράκλειο: Μπάζα, τρύπες και κίνδυνος δίπλα σε παιδική χαρά

Καταγγελία για επικίνδυνο εργοτάξιο που έμεινε στη μέση

Αγαπητό Cretalive,

Στις 28 Μαΐου, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΗ ήρθαν, επί της οδού Γαζίου, έσκαψαν και μέσα σε δύο μέρες, αν θυμάμε καλά, αποκατέστησαν μια μεγάλη (μάλλον) βλάβη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που μάζεψαν τα εργαλεία τους, αλλά ξέχασαν να μαζέψουν τα υπόλοιπα: χώματα, μπάζα και επικίνδυνες τρύπες αφέθηκαν τόσο στον δημόσιο δρόμο όσο και σε διπλανό οικόπεδο.

Έχουν περάσει 47 ολόκληρες ημέρες και η κατάσταση παραμένει αναλλοίωτη. Ο δρόμος έχει στενέψει, θέσεις στάθμευσης χάθηκαν, αλλά το κυριότερο: το σημείο είναι άκρως επικίνδυνο. Μιλάμε για μια γειτονιά γεμάτη μικρά παιδιά, δίπλα σε παιδική χαρά για μικρά παιδιά.

Πρέπει να χτυπήσει κάποιο παιδί για να φιλοτιμηθεί κάποιος να καθαρίσει και να κλείσει τις τρύπες; 47 ημέρες αδιαφορίας είναι ήδη πάρα πολλές. Ας ελπίσουμε οι υπεύθυνοι να ευαισθητοποιηθούν πριν να είναι αργά.

Έχω κάνει σχετική καταγγελία στη εφαρμογή "Δημότης Ηρακλείου".

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Image
gazi_erga_deyah
Image
gazi_erga_deyah
Image
gazi_erga_deyah
Image
gazi_erga_deyah

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση