«Ας γίνει κάτι σ’ αυτόν τον δρόμο πριν θρηνήσουμε θύματα»

Newsroom
Newsroom

Μια επικίνδυνη στροφή στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σταμνιοί – Επισκοπή

Αγαπητό Cretalive,

Όλοι όσοι κινούμαστε στον δρόμο που συνδέει τους Σταμνιούς με την Επισκοπή στη Χερσόνησο βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν καθημερινό κίνδυνο. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που σας στέλνω, υπάρχει μια στον δρόμο μια «τυφλή» στροφή που μετατρέπεται σε παγίδα για τους οδηγούς.

Σταμνιοί δρόμος

Τα ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινά. Ορατότητα δεν υπάρχει καμία, και δεν μπορείς να προβλέψεις αν ο άλλος οδηγός τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, γιατί κι αυτό, δυστυχώς, είναι ένα μεγάλο και συχνό πρόβλημα.

Σταμνιοί δρόμος

Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα πριν να θρηνήσουμε θύματα και η κατάσταση δεν έχει πια επιστροφή. Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να διορθωθεί το ζήτημα της ορατότητας, αφού δεν υπάρχει τρόπος να συμμορφωθούν αυτοί που πατάνε το γκάζι ανεξέλεγκτα. Με κάποιο καθρέπτη ίσως που θα τοποθετηθεί; Με κάποια σήμανση;

Σταμνιοί δρόμος

Προφανώς η Περιφέρεια Κρήτης θα πρέπει να φροντίσει για την επίλυση αυτού του προβλήματος και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από καθαρή τύχη δεν έχει συμβεί θανατηφόρο στο σημείο. Όσοι προέρχονται από την περιοχή, γνωρίζουν την κατάσταση και παίρνουν τα μέτρα τους. Στην κυριολεξία, όμως, δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει. Κάντε κάτι πριν να είναι αργά.

Σταμνιοί δρόμος

Α.Κ.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ