ΠΟΛΙΤΕΣ

"Η ΔΕΥΑΗ έκανε έργα, τα συνεργεία αποχώρησαν, η περιοχή εγκαταλείφθηκε"

Τί καταγγέλλει πολίτης

"Η ΔΕΥΑΗ έκανε έργα, τα συνεργεία αποχώρησαν, η περιοχή εγκαταλείφθηκε"

Αγαπητό Cretalive,

Σας επισυνάπτω φωτογραφίες από την περιοχή Μπεντεβή Καμάρα – Μεσαμπελιές στο Ηράκλειο όπου πρόσφατα η ΔΕΥΑΗ εκτέλεσε εργασίες. Η εικόνα εγκατάλειψης από την περιοχή μετά την αποχώρηση των συνεργείων είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος. 

Image
Έργα δευαη

Αφού εκτελέστηκαν οι εργασίες τα περισσεύματα από τα οικοδομικά υλικά είτε αφέθηκαν να παρασύρονται από την βροχή και τον αέρα και να δυσκολεύουν την διέλευση των πεζών και αυτοκινήτων είτε τα μπάζα απλά ρίχτηκαν στα οικόπεδα των κατοίκων της περιοχής. 

Image
έργα ΔΕΥΑΗ

Δε λείπουν υπολείμματα από σωλήνες τα οποία περίσσεψαν. Ούτε συζήτηση φυσικά για το οδόστρωμα το οποίο υποβαθμίστηκε σε τέτοιο βαθμό που πλέον θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.
Καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής έρχονται αντιμέτωποι με σύννεφα σκόνης λάσπες και σκουπίδια τα οποία αφέθηκαν στην περιοχή από τον ίδιο τον Δήμο Ηρακλείου, ο οποίος υποστηρίζει ότι αυξάνει τα δημοτικά τέλη για να έχουμε καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας και καθημερινής διαβίωσης στους δρόμους της πόλης μας.
Στάλθηκε ήδη παράπονο στο Δήμο, χωρίς κάποια απάντηση. 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

Τ.Σ

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 
 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση