"Μια κοπελιά είκοσι χρονώ"

"Μια κοπελιά είκοσι χρονώ"

Ένα δάκρυ από τα βάθη της ψυχής μας 

Αγαπητό CRETALIVE και αναγνώστες,

από εχθές έχουμε συγκλονιστεί με το ΔΡΑΜΑ στα Γλυκά Νερά. Αν και 40 ημέρες τώρα, όποια πέτρα και αν σήκωνες έγραφε ξεκάθαρα το όνομα του δράστη, το χρονικό αυτό περιθώριο δεν μετρίασε το σοκ/θλίψη/αποτροπιασμό στο άκουσμα του πορίσματος της ΓΑΔΑ, για το μακελειό που τράνταξε ολόκληρο τον κόσμο.

  Προ ημερών ο γιος μας 14 ετων, μαθητής τη Β Γυμνασίου πήγε περίπατο με το σχολείο του και μαζί του ζήτησε και πήρε το φωτόσπαθο για να παίξουν ΄΄αφαιρετικά΄΄με την παρέα του. Πώς μπορεί μια ελληνική οικογένεια να έδωσε τη συναίνεσή της για την ΄΄παντρειά΄΄ μιας 15χρονης που ίσως αντίστοιχα έπαιζε με Pokemon; Γιατί η ευθύνη δεν ανήκει σε έναν αλλά επιμερίζεται σε πολλούς. Αλλά ας μην πούμε άλλα για την σύγχρονη ελληνική οικογένεια.

  Να κρατήσουμε από τις αναρτήσεις στα social ότι το έτος 2021 τα ρολόγια έγιναν πιο έξυπνα από μερικούς ανθρώπους.

Να πούμε ένα ΜΠΡΑΒΟ στους ΄΄φίλους μας τους αστυνομικούς΄΄ για τον όλο χειρισμό της υπόθεσης και για την τόνωση του αισθήματος της ασφάλειας και της ευνομούμενης πολιτείας,

  Στο δράστη του φονικού να αφιερώσουμε το αρχαίο μύθο του Νάρκισσου ή την φράση του Αϊνστάιν ΄΄Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... και για το σύμπαν έχω κάποιες αμφιβολίες΄΄.

Στην κοπελιά από την Αλόνησο και το μωρό της, που δεν πρόλαβαν καν να βγούν στη μάχη της ζωής και χάθηκαν άστοχα/άδικα να αφιερώσουμε ένα δάκρυ από τα βάθη της ψυχής μας  και το τραγούδι του Ν.Στρατάκη ΄΄Ένα παλικάρι 20 χρονώ...΄΄
Κ.Σ. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ