"Να πάρει θέση και να καταδικάσει την απρεπή και προσβλητική συμπεριφορά του"

"Να πάρει θέση και να καταδικάσει την απρεπή και προσβλητική συμπεριφορά του"

Μετά το περιστατικό λεκτικής βίας με αφορμή την σύσταση για μάσκα

"Να πάρει θέση και να καταδικάσει την απρεπή και προσβλητική συμπεριφορά του", ζητά μετά την καταγγελία του για περιστατικό λεκτικής βίας με αφορμή την σύσταση για χρήση μάσκας, ο υπάλληλος του Δημοτικού Κινηματογράφου Βηθλεέμ, στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε νέο μήνυμα του:

 

Αγαπητό cretalive,

Σε συνεχεία της καταγγελίας που έγινε από μέρους μου  σχετικά με την απρεπή συμπεριφορά συμπολίτη μας στην είσοδο του Δημοτικού σινεμά,  θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα στοιχειά του πολίτη είναι πλέον στη διάθεση μας.

Εγώ άλλα και οι συνάδελφοι μου δεν διακατεχομαστε από αισθήματα εκδικητικά απέναντι του και τον καλούμε έστω και τώρα να πάρει θέση και να καταδικάσει την απρεπή και προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι μας στα δημόσια μέσα που φιλοξενήθηκε η καταγγελία μας (Cretalive και Ράδιο Κρήτη) επώνυμα με την επαγγελματική του ιδιότητα.

Ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική αρχή Ηράκλειου, την αντιδήμαρχο κυρία Πλεύρη και τον κ Γιώργο Αντωνάκη, καθώς και το Εργατικό Κέντρο Ηράκλειου και τον πρόεδρο του κ.Βοργιά για την συμπαράσταση που μας παρείχαν από την πρώτη στιγμή.

Μ.Χ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ