"Ποιος θα βάλει πρόστιμο στο Δήμο;"

"Ποιος θα βάλει πρόστιμο στο Δήμο;"

Πολίτες ενημέρωσαν για το πρόβλημα και παρ’ ολίγο να βρουν το μπελά τους από πάνω.

Αγαπητό Cretalive, 
 

Στο τέλος της οδού Θεοδοσίου Ματθαιάκη, εκεί που υπάρχουν και κοινόχρηστοι χώροι που προορίζονται για πράσινο, και την ανέγερση σχολείου, έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη στοίβα από υπολείμματα κλαδεμάτων. Δηλαδή κλαδιά και ξύλα.

Κάποια πρέπει να είναι από κατοίκους της περιοχής και κάποια μεταφερόμενα, κατά τη συνήθη τακτική αρκετών πολιτών.

1

Το θέμα όμως είναι αλλού. Οι άνθρωποι της γειτονιάς, φοβούμενοι μην αρπάξει καμιά φωτιά και τότε θα τρέχουν πολλοί, ειδοποίησαν εδώ και αρκετό καιρό το Δήμο Ηρακλείου, την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας, προκειμένου να απομακρυνθούν.

2

Μετά από πολλές προσπάθειες έφτασε επιτέλους υπάλληλος της υπηρεσίας, ο οποίος αφού είδε το πρόβλημα, αλλά και τις αντιδράσεις, απείλησε με την επιβολή προστίμου 500 ευρώ τη γειτονιά.Έχοντας και το ανάλογο ύφος.

Οι άνθρωποι τα έχασαν. Ενημέρωσαν για το πρόβλημα και παρ’ ολίγο να βρουν το μπελά τους από πάνω.

Επιπλέον ο δήμος ενημέρωσε πριν ένα μήνα, ότι την 1η Μαΐου ξεκινά η αντιπυρική περίοδος, και πρέπει να καθαρίσουν τα οικόπεδά και τους ακάλυπτους χώρους, από ξερά χόρτα και εύφλεκτα υλικά, όλοι οι ιδιοκτήτες τους διαφορετικά απειλούνται με πρόστιμο.

3

Το ερώτημα είναι ποιος θα βάλει πρόστιμο στο Δήμο, για τα δικά τους οικόπεδα και τους κοινόχρηστους χώρους. Διότι οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ