ΠΟΛΙΤΕΣ

"Το προσωπικό του Βενιζελείου στα όρια του"

Αν τα νούμερα του υπουργού είναι σωστά (που πραγματικά θεωρώ ότι το έχει ψάξει), η 7η ΥΠΕ θα πρέπει να κοιτάξει πολύ σοβαρά τι συμβαίνει με το νοσοκομείο

"Το προσωπικό του Βενιζελείου στα όρια του"

Αγαπητό Cretalive, 

άκουσα χθες την επερώτηση της κ Βατσίνα για το προσωπικό του Βενιζελειου, αλλά άκουσα και την απάντηση του κ Υπουργού. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. 

 

Αν τα νούμερα του υπουργού είναι σωστά (που πραγματικά θεωρώ ότι το έχει ψάξει), η 7η ΥΠΕ θα πρέπει να κοιτάξει πολύ σοβαρά τι συμβαίνει με το νοσοκομείο. Γιατί αυτά τα νούμερα ΔΕΝ ισχύουν στην πράξη. Άρα η πιθανή εξήγηση είναι να είναι αποσπάσεις, μετακινήσεις κλπ και το πραγματικό δυναμικό στο νοσοκομείο να είναι αυτό που βιώνουμε εμείς. 

Γιατί ξέρετε τι βιώνουμε: οι άδειες μας είναι πια πάνω από 100 μέρες, τα ρεπό μας είναι 2ψηφιο νούμερο, οι τομεάρχες που Πότε δεν εμφανίζονται και οι 4 στην εργασία του ως οφείλουν, μας μιλάνε απαξιωτικά και μας λένε να κάνουμε παραπάνω βάρδιες. Ζητάμε μια άδεια και μας λένε "τι θα την κανείς? πού θα πας; Με ποιο θα πας; Δεν μπορείς να πάτε μια άλλη φορά;" Ποιοι; αυτοί που λείπουν με την ανοχή της διοίκησης συνεχώς από την εργασία τους, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Προχθές ζήτησε μια συνάδελφος άδεια: η απάντηση ήταν "Τι θα την κανείς?" Να πάω σε μνημόσυνο ". 

Η απάντηση τομεαρχη, ανώτερου μου, που υποτίθεται ότι συντονίζει:" Ήταν κοντινό συγγενικό σου πρόσωπο... γιατί "δεν βγαίνει". Αυτό το "δεν βγαίνει έχει γίνει μια καραμέλα. Δυστυχώς με την ανοχή ή την άγνοια της διοίκησης, μας διοικούν άτομα - τομεάρχες χωρίς καμία γνώση, άσχετη με το νοσοκομείο μια και οι περισσότεροι ανέλαβαν την θέση μετά από ανάθεση" φίλων τους - υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα, και το προσωπικό δεν αντέχει πια. Ξέρω ότι ο κ Παπαβασιλείου έχει γνώση.... πρέπει να δει που είναι όλοι αυτοί οι καταγεγραμμένοι εργαζόμενοι γιατί στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ, στις θέσεις που πρέπει ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ! Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. 

Μια δυστυχή εργαζόμενη του ΕΣΎ.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση