Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας και το "ευχαριστώ"

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας και το "ευχαριστώ"

Η κ.Κωνσταντίνα Ταβούρογλου απευθύνει ευχαριστίες για την ιατρική φροντίδα που δέχτηκε

Αγαπητό Cretalive,

Σαν κεραυνός εν αιθρία, μέσα Αυγούστου, μου παρουσιάστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο εξαιρετικός γιατρός, πνευμονολόγος, Καραγιάννης Κωνσταντίνος του ΠΑ.ΓΝΗ διέγνωσε, με βρογχοσκόπηση, πρόβλημα που παρουσίαζε ο αριστερός πνεύμονας και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί.

Τύχη αγαθή ή κάτι άλλο, με οδήγησε σε μια εξαιρετική ομάδα διαγνωστικών ιατρών και νοσηλευτών. Η ομάδα αυτή λειτούργησε με άψογη συνεργασία, σαν αλυσίδα, ώστε να μη χαθεί χρόνος για την επεμβατική χειρουργική θεραπεία.

Θα ήθελα αν ήταν εφικτό να μιλήσω για τον καθένα τους ξεχωριστά. Για την υπέροχη ομάδα των πνευμονολόγων, τους ειδικευόμενους γιατρούς που αν και νέοι θα μπορούσα να τους εμπιστευτώ με κλειστά μάτια, τους ενδοκρινολόγους, τους αναισθησιολόγους και τους φυσικοθεραπευτές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους νοσηλευτές της πνευμονολογικής και θωρακοχειρουργικής πτέρυγας. Σε αυτούς τους αφανείς ήρωες που όμως χωρίς τη δική τους φροντίδα τίποτα δε θα ολοκληρωνόταν όπως πρέπει. Δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ τη σωματική και ψυχολογική τους στήριξη, μα ούτε και τη θετική τους ενέργεια. ΟΛΟΙ τους στάθηκαν δίπλα μου σαν οικογένεια μέχρι το τέλος της περιπέτειάς μου.

Τη χειρουργική επέμβαση ανέλαβε στο ΠΑ.ΓΝΗ ο άρτι αφιχθείς από το εξωτερικό, εξειδικευμένος στο πρόβλημά μου, γιατρός Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης.

Γιατρός που ενσωματώνει επιστήμη και ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

Γιατρός που τιμά το λειτούργημά του.

Επειδή η ανιδιοτελής προσφορά σπάνια δημοσιοποιείται, θεώρησα ηθική υποχρέωσή μου  να ευχαριστήσω δημόσια όλη αυτή την ομάδα, αλλά και τον γιατρό της «καρδιάς» μου και του πνεύμονά μου και να τους ευχηθώ η υγεία που προσφέρουν μέσω του λειτουργήματός τους, να επιστρέφει σε αυτούς πολλαπλάσια.

 

Με εκτίμηση

Ταβούρογλου Κωνσταντίνα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ