Το 2021 μέσα από την "αδερφική σύμπραξη" πένας και πινέλου

Ένα ξεχωριστό ημερολόγιο που ευελπιστεί να μας συντροφεύσει σε μια καλύτερη χρονιά

O ένας κρατά την πένα, ο άλλος το πινέλο!
Δημιουργοί λόγου και τέχνης, τα αδέρφια Στέλιος και Νίκος Βισκαδουράκης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν, σε αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, το Κέντρο Τουριστικών Επιχειρήσεων Διπλωματούχων Ξεναγών ΙΚΕ, αλλά και να μας προσφέρουν μια πολύχρωμη, αισιόδοξη, γεμάτη συναισθήματα "ματιά" στο 2021. 

Το Ημερολόγιο του νέου έτους, αποτέλεσμα αυτής της "αδερφικής σύμπραξης" με τον χαρακτηριστικό τίτλο "21 Τέχνης και Λόγου" είναι αυτό ακριβώς: γεμάτο από τέχνη και από τον ιδιαίτερο λόγο του γνωστού Ηρακλειώτη συγγραφέα. 

"Η έμπνευση, η δημιουργία, δεν προκαλούνται από τον θόρυβο της κραυγής, αλλά από τον κρότο της σιωπής" είναι το πρώτο που διαβάζεις ανοίγοντας το ημερολόγιο και σκέφτεσαι ότι τα λόγια αυτά θα σε συντροφεύουν για πολύ καιρό, όχι μόνο τη χρονιά που έρχεται. 

Στον πρόλογο του ημερολογίου αναφέρεται:

"Mε χρώματα και λέξεις, η εταιρεία Tourist Guides of Crete PC, σε συνεργασία με τους αγαπημένους και καταξιωμένους Ηρακλειώτες, το ζωγράφο Νίκο Βισκαδουράκη και το συγγραφέα Στέλιο Βισκαδουράκη μας “ξεναγεί“ στις στιγμές του 2021. Η έκδοση αυτού του ημερολογίου, που θα συντροφεύει με τον τρόπο του την καθημερινότητά μας, αποτελεί την ευχή αυτών των δύο ανθρώπων, των δύο αδελφών, που εκπροσωπούν επάξια το Λόγο και την Τέχνη.
Είναι ένα κάλεσμα στις μεγαλύτερες δυνάμεις του νου και της ψυχής μας απέναντι σε κάθε αντιξοότητα που στέκεται μπροστά μας.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή χρονιά Με υγεία Με ευτυχία και ευόδωση των στόχων σας "




 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ