Από το Ζαρό, σε διεθνή έκθεση!

Από το Ζαρό, σε διεθνή έκθεση!

Ο νεαρός φωτογράφος Γιώργος Γιατρομανωλάκης, από το Ζαρό Δήμου Φαιστού, θα είναι ένας από τους 19 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο -οι οποίοι επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 1619 υποψηφιότητες από 69 χώρες!- που θα συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Foam Talent 2020, με έργα της νέας γενιάς εικαστικών καλλιτεχνών που θα γίνει στο Βερολίνο, από 22 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου.

Η συμμετοχή του Γιώργου Γιατρομανωλάκη σε μια Διεθνή Έκθεση πολύ αυστηρών προδιαγραφών, όπου δύσκολα γίνεσαι δεκτός και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, αποτελεί μεγάλη τιμή για την Κρήτη και τη χώρα μας που ένας καλλιτέχνης της επιλέχθηκε μαζί με πολύ περιορισμένο αριθμό νεαρών δημιουργών από Γαλλία, Ελβετία, ΗΠΑ, κ.α.,να παρουσιάσει έργα του!

Ο Γιώργος Γιατρομανωλάκης ζει και εργάζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη. Έχει εκδώσει τρία φωτογραφικά βιβλία: "Roadblock to Normality", "Not provided" και "The Splitting of the Chrysalis & the Slow Unfolding of the Wings". Το έργο του έχει παρουσιαστεί και διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι γιος του Μανώλη Γιατρομανωλάκη που διατηρεί επιχείρηση Καθαρισμού Χαλιών στο Ζαρό και μαζί με την εξαιρετική σύζυγο του μεγάλωσαν τρεις γιους.

Πηγή: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ