Βραδιά παραμυθιού για παιδιά στο Γάζι

Βραδιά παραμυθιού για παιδιά στο Γάζι

Εκδήλωση για τα παιδιά από το Δήμο Μαλεβιζίου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους τη σκυτάλη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μαλεβιζίου παίρνουν παραμυθάδες και εμψυχωτές για μια «Βραδιά Αφήγησης Παραμυθιού».

Στο σχολείο των μικρών καλικαντζάρωντο κουδούνι τους χτυπάει άρον άρον!Η δασκάλα τούς μαθαίνει πολλές ζαβολιές,κολπάκια αστεία, μυστικά και σκανδαλιέςγια να κάνουν στους ανθρώπους που δουνόταν στη γη επάνω ανεβούν!Όμως τα άτακτα, μικρά καλικαντζαράκιατην ώρα του μαθήματος κάνουν παιχνιδάκια!Δε δίνουν καμία προσοχή στο μάθημά τους,αλλά τώρα είναι ώρα για τη σκανδαλιά τους…Θα θυμηθούν άραγε τι είπε η κυρία;Είσαστε έτοιμοι; Πάμε! Ένα, δύο, τρία!

Στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου στο Γάζι όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή Βραδιά Αφήγησης Παραμυθιού που διοργανώνεται στις 5:00μ.μ. Πρόκειται για εκδήλωση αφιερωμένη εξολοκλήρου στα παιδιά, με παραμύθι και θεατρικό παιχνίδι να επιστρατεύονται για να τους μεταδώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  • Αφήγηση παραμυθιού από τη Γεωργία Πούλιου. Παραμύθι: «Τα μαθητευόμενα καλικαντζαράκια» της Χριστίνας Καναριά, από τις εκδόσεις Fylatos.
  • Θεατρικό παιχνίδι από την Ειρήνη κ την ομάδα της

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ