Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνου: 1η διαδικτυακή μουσική συνάντηση

Μια μουσική συνάντηση οργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνου για τις  ημέρες των Χριστουγέννων την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 έως 12:00. Πρόκειται για την 1η Διαδικτυακή Μουσική Συνάντηση μαθητών, δασκάλων & καθηγητών  των σχολών πιάνου - κιθάρας – μαντολίνου & λαούτου του Δ.Ω.Ρ.

Η απόφαση αυτή υπαγορεύεται από λόγους δημόσιας υγείας και συμμόρφωσης στα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών επενδύουμε στη μουσική έκφραση των μαθητών μας με τρόπο διαφορετικό αλλά σκοπό ίδιο. Στόχος μας είναι να δώσουμε στους σπουδαστές μας ένα νέο, ανθρώπινο κώδικα  επιβίωσης με όχημα τη μουσική.

Καθηγητές, μαθητές και σπουδαστές του Δ.Ω.Ρ. επιδεικνύοντας συνέπεια και υπευθυνότητα, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Παράγουν έργο και δημιουργούν τη δική τους μουσική παράσταση. Οι μαθητές μας θα ερμηνεύσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, σπουδές από το κλασσικό ρεπερτόριο και θα ανταλλάξουν μουσικές ευχές.

Υπεύθυνες τάξεων πιάνου: Αλεξαντωνάκη Ελένη-Κανέτου Ειρήνη.

Υπεύθυνος τάξης κιθάρας: Σκαντζάκης Μάριος.

Υπεύθυνος τάξης μαντολίνου & λαούτου: Στέλιος Ηλιάκης.

Το  προσωπικό του αυτοτελούς γραφείου καθώς και η διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να παράγουμε πολιτισμό με ασφάλεια.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ