Φιλανθρωπικό gala από την μη κερδοσκοπική οργάνωση “Μαζί νικάμε τον καρκίνο”
Μοναδικός στόχος της οργανωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός μηχανήματος βραχυθεραπείας για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Το πρώτο της φιλανθρωπικό gala διοργανώνει η μη κερδοσκοπική οργάνωση ‘’μαζί νικάμε τον καρκίνο”, σήμερα Τετάρτη στις 9:00 στο κέντρο διασκέδασης Αναδρομές live, με προσκεκλημένη την ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα.
Μοναδικός στόχος της οργανωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός μηχανήματος βραχυθεραπείας για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Κατά την διάρκεια της εκδηλωσης θα βραβευτεί ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο πρώην διευθυντής τμήματος Ακτινοθεραπείας του ΠΑΓΝΗ κος Χαράλαμπος Βαρβέρης.
- «Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» στο Πολυκέντρο Νεολαίας
- «Πράσινο φως» από το ΚΑΣ στη μελέτη στερέωσης, αποκατάστασης και ανάδειξης του μνημείου Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη
- "Ρωμάνα" στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου