Γ. Σμαραγδής: «Είμαστε ακόμη στα σκοτάδια, αλλά το φως υπάρχει εκεί έξω»!

Newsroom
Newsroom

Μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Κρητικό σκηνοθέτη που μίλησε για όλους και για όλα στα livetalks - Η Ελένη και το παράπονο για το Ηράκλειο

Ένας ιστορικός λαός ακόμη κι όταν είναι στη παρακμή του δεν μπορεί παρά να σηκωθεί! «Μη φοβόμαστε οι Έλληνες, είμαστε για τα δύσκολα, στα απλά χανόμαστε»! Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε στα livetalks και το θέμα Κρήτης 103,1 για όλους και για όλα.

Είπε ότι δεν ανησυχεί για την Ελλάδα, θα βρει τον δρόμο της, «είμαστε ακόμη στα σκοτάδια, αλλά το φως υπάρχει εκεί έξω!» - ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλησε για την Κρήτη στη οποία πάντα επιστρέφει για να πάρει δύναμη και έμπνευση, για τη διαδρομή του, την καρμική σχέση του με τη σύντροφο του Ελένη, την οποία έχασε μετά από 54 χρόνια κοινής πορείας. «Είμαι ακόμη σε μεγάλη ψυχολογική πίεση δεν μπορώ να το αντέξω, είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης. Αλλά η Ελένη δε θα με ήθελε έτσι, θα ήταν δυστυχισμένη» είπε συγκινημένος.

Αναφέρθηκε με παράπονο πως μόνο το Ηράκλειο δεν τίμησε με ένα λόγο παρηγοριάς το θάνατο της, είπε σκληρά λόγια για τους τοπικούς άρχοντες και την «κατάντια της πόλης» που αγάπησε. Τέλος αναφέρθηκε στην πορεία της ταινίας "Καποδίστριας" και τα προβλήματα που έχει μπροστά της.

Ακούστε τι είπε στον Κ.Μπογδανίδη:

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ