Χριστούγεννα είναι … να είμαστε ΜΑΖΙ !

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κισάμου, μέσω διαδικτύου

Αυτά τα Χριστούγεννα που είναι διαφορετικά για όλους , η  ανάγκη για δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας, ελπίδας και εορταστικής διάθεσης είναι πιο έντονη από ποτέ. Τα νέα δεδομένα μας επιτάσσουν να διαφοροποιήσουμε τις ιδέες μας  χωρίς όμως να μας  εμποδίσουν να μοιραστούμε όλοι ΜΑΖΙ τη χαρά, το χαμόγελο και τη ζεστασιά αυτών των ημερών .

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, σας προσκαλούν  να συμμετέχετε  στις διαδικτυακές  εκδηλώσεις , που θα πραγματοποιηθούν με γνώμονα την ασφάλεια  των πολιτών.  Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, με τεχνικές όπως η ανέπαφη διάδραση, το live streaming και η διαδικτυακή επικοινωνία , επιθυμούμε  να μεταφέρουμε το χαρμόσυνο μήνυμα των εορτών σε κάθε σπίτι.  Βρίσκουμε τρόπους να είμαστε ΜΑΖΙ, να διασκεδάσουμε σαν μια παρέα μέσα από τα σπίτια μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

     Κυριακή 13 Δεκεμβρίου2020  ( 19:30)

  • Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου

Η Κίσσαμος καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.  Τραγουδάμε, Χορεύουμε και Διασκεδάζουμε με την Βάλια Αλεξίου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί με live streaming  κατά τη διάρκεια της οποίας  οι θεατές θα μπορούν να στέλνουν  τις ευχές τους από το fb , λαμβάνοντας  μέρος  στη κλήρωση  η οποία θα πραγματοποιηθεί στην επόμενη διαδικτυακή εκδήλωση  20/12/20, την νύχτα των ευχών, όπου τρεις τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ η καθεμία , προσφορά των σουπερ μάρκετ  ΣΥΝΚΑ.

 

 Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 (19:30)

  • ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Κάτω από το φως των αστεριών θα στείλουμε τις ευχές μας…! Πρώτοι μας δίνουν ζωντανά τις ευχές τους οι εργαζόμενοι από τις κοινωνικές δομές  του Δήμου μας, που τόσο δοκιμάζονται αυτό τον καιρό. Στις 20:00 θα δοθεί το σύνθημα για να ελευθερώσουμε όλοι ΜΑΖΙ το φαναράκι μας από το μπαλκόνι ή την αυλή μας, ευχόμενοι ένα καλύτερο και υγιές αύριο για όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης,  θα προβάλλονται στις οθόνες μας όλες οι ευχές που στάλθηκαν  στην προηγούμενη  εκδήλωση , ενώ  παράλληλα  θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των 3 δωροεπιταγών αξίας 100 ευρω η καθεμία .

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 (17:00)

  • ΣΥΝΑΥΛΙΑ …… Α λ λ ι ώ ς !!

Οι δρόμοι της πόλης μας θα γεμίσουν χαρούμενους ήχους και μουσική σε μια εντελώς διαφορετική συναυλία , με τον Μάνο Μαλαξιανάκη    και φυσικά στην παρέα  μας  θα έχουμε και τον  Άγιο Βασίλη! Δείτε το live !

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 ( 20:00)

  • ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έλευση του Νέου Έτους…. Διασκεδάζουμε Παραδοσιακά με τον  Αντώνη Μαρτσάκη και το συγκρότημά του.  Το εορταστικό πρόγραμμα θα μεταδοθεί με live streaming ενώ όλοι όσοι παρακολουθούν από το fb θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στέλνοντας  τα μηνύματα και τις ευχές τους.  

               ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

You tube: ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Facebook : Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου   

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ