Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου "Ψυχο-λογικές σχέσεις"

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου "Ψυχο-λογικές σχέσεις"

Ο συγγραφέας με έξυπνους, καθημερινούς διαλόγους και προκλητικά επιχειρήματα, συνδυάζει τις ψυχολογικές θεωρίες με τη μαθηματική λογική

Χθες, 17/02/2019 η Λέσχη Lions Κνωσός και η Λέσχη Lions Ηρακλείου οργάνωσαν μια πρωτότυπη διαδραστική παρουσίαση/σεμινάριο αυτογνωσίας του best-seller βιβλίου του Δρ. Δημήτρη Φλαμούρη "Ψυχο-λογικές σχέσεις".

Όπως αναφέρεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, ο συγγραφέας με έξυπνους, καθημερινούς διαλόγους και προκλητικά επιχειρήματα, συνδυάζει τις ψυχολογικές θεωρίες με τη μαθηματική λογική, προσεγγίζοντας πολύ διαφορετικά τις καταστάσεις που καθημερινά πολιορκούν τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Η Λέσχη Lions Κνωσός και η Λέσχη Lions Ηρακλείου ευχαριστούν θερμά το συγγραφέα Δημήτρη Φλαμούρη για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση/σεμινάριο αυτογνωσίας που χάρισε, τις δημοσιογράφους Ελίνα Φαρσάρη και Κατερίνα Παντινάκη, καθώς και την πιανίστα Ελένη Πασάι. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και φίλη Μαρία Καναβάκη που ήταν κοντά μας και σε όλους που τίμησαν με την παρουσία τους.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ