Μουσικό-θεατρική παράσταση παραδοσιακού εργαστηρίου

Μουσικό-θεατρική παράσταση παραδοσιακού εργαστηρίου

Το Παραδοσιακό Εργαστήρι, ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους που κατέκλυσαν το Κηποθέατρο

Ήχησαν στις 26 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, οι μελωδίες της Αργυρώς Ρέππα, από τη θερινή παράσταση μιας από τις πάντα καλοκουρδισμένες χορωδίες της μουσικού. Εν μέσω κορωνοιού, και με τις ζέστες του καλοκαιριού στο κόκκινο, μελωδίες, αρμονίες, συγχορδίες, πρώτες και δεύτερες φωνές, συνέθεσαν μια μαγική ατμόσφαιρα και ξεχείλισαν με δροσιά τον περιβάλλοντα χώρο. Τα τραγούδια από τις αξέχαστες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 60, αυτές που μας μεγάλωσαν και που αντλούν πάντα από μέσα μας την παιδική αθωότητα και χαρμοσύνη. Όμως, το Παραδοσιακό Εργαστήρι, στα πλαίσια του οποίου λειτουργεί η υπόψη χορωδία, δεν αρκέστηκε σε αυτό.

Σε χρόνο ρεκόρ επιστράτευσε και το θεατρικό τμήμα υπό τον Δομίνικο Ταβερναράκη, με σκετσάκια από τις αντίστοιχες ταινίες, που επένδυσαν τα τραγούδια, και το μουσικο-θεατρικό θέαμα εκτινάχθηκε στα ύψη και έγινε χάρμα ώτων και οφθαλμών. Απίστευτες ερμηνείες από όλα τα παιδιά! 

Το Παραδοσιακό Εργαστήρι, ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους που κατέκλυσαν το Κηποθέατρο, τήρησαν τα μέτρα ασφάλειας, και με το ζωηρό τους χειροκρότημα έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα. Βλέπετε, ως το παλιότερο μέλος του Εργαστηρίου, μου έχουν ανατεθεί και καθήκοντα «κυβερνητικού εκπροσώπου»! Και σε ανώτερα αγαπητοί καλλιτέχνες!!!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ