Ο Αλκιβιάδης Σκουλάς στην 42η Καλοκαιρινή Έκθεση Βιβλίου

Newsroom
Newsroom

Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 8 το βράδυ

Η παρουσίαση του συγγραφέα Αλκιβιάδη Σκουλά,θα γίνει σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Ελευθερίας (καφέ GRANO NUOVO).

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της 42ης Καλοκαιρινής Έκθεσης Βιβλίου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών Ηρακλείου Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 20 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου.

Στο πάνελ θα συνοδεύσουν τον συγγραφέα, η γραφίστρια και συγγραφέας Κλαίρη Καμπάνη και η βρεφονηπιαγωγός Μαρουσώ Παπαδάκη, που θα συζητήσουν για αστυνομική λογοτεχνία, θρίλερ μυστηρίου και όχι μόνο!

Ο Αλκιβιάδης Σκουλάς, με καταγωγή από τα Ανώγεια Ρεθύμνου, γεννήθηκε το 1988 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διαμένει. Η αγάπη του για το σκίτσο άνθισε σε ηλικία δύο χρόνων, επηρεασμένος καλλιτεχνικά απ’ τον παππού του, λαϊκό ζωγράφο και γλύπτη Αλκιβιάδη Σκουλά «Γρυλιό».

Στην Αθήνα, σπούδασε εφαρμοσμένες τέχνες επιλέγοντας τον κλάδο του 3D Animation και της γραφιστικής. Επίσης, είναι λάτρης του κινηματογράφου, της εικονογράφησης, και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική παίζοντας μαντολίνο. Η λογοτεχνία μπήκε στη ζωή του το 2014, όταν κι άρχισε εντατικά να διαβάζει ιστορικά, αστυνομικά και ψυχολογικά θρίλερ. Η ανάγνωση τον οδήγησε στη συγγραφή.

Έχει γράψει τα εξής 3 αστυνομικά μυθιστορήματα: Καρτέρι θανάτου, Στίγμα Θανάτου και την πόλη του εγκλήματος.

 

Δείτε επίσης:

Αστυνομική λογοτεχνία με "ορμητήριο" τα Ανώγεια!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ