Ο Δημήτρης Τσιχλάκης στην πρώτη του προσωπική συναυλία στο Ηράκλειο

Ο Δημήτρης Τσιχλάκης στην πρώτη του προσωπική συναυλία στο Ηράκλειο

Στο Σάββατο 28 Αυγούστου στο Κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις"

Την πρώτη προσωπική του συναυλία παρουσιάζει στο κοινό του Ηρακλείου, στις 28 Αυγούστου στο Κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις" ο Δημήτρης Τσιχλάκης

Ο Δημήτρης Τσιχλάκης, επιχειρηματίας ,  μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Από πολύ μικρός έδειξε την κλίση του στη μουσική, γρατζουνώντας την πρώτη του κιθάρα σε ηλικία 7 ετών. Μετά το λύκειο έφυγε για σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία  όπου τελείωσε τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων, ΜΒΑ  και MSC στην επικοινωνία. Η κύρια ενασχόληση του είναι η παραγωγή και η διάθεση καφέ, συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση  από το 1935  στο κέντρο του Ηρακλείου. 

Όπως ο ίδιος δηλώνει,  η μουσική είναι «ο τρόπος που εκφράζω όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου». Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει σε φιλικές του παρέες από τα φοιτητικά του χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα άρχισε να ασχολείται  με την μουσική επαγγελματικά. Πριν από δύο χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι στην δισκογραφία έχοντας γράψει ο ίδιος τη μουσική. Ο τίτλος του τραγουδιού “Το εγώ σου”

Από εκεί και πέρα ακολούθησαν πολλά τραγούδια όπως " Έρωτας πλάνος " , " Για τα χείλη σου μόνο ", "Μη σε νοιάζει ", "Συναισθήματα ", τραγούδια,  που ο ίδιος  έχει ντύσει μουσικά. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η συνεργασία του με το Νίκο Ζιώγαλα και το τραγούδι "Δεν υπάρχει πια χρόνος." 

Συνοδοιπόροι του σ´ αυτό το ταξίδι , είναι οι άνθρωποι που του έδωσαν στίχους όπως η Εύα Ομηρόλη, ο Κωνσταντίνος Κουδουμας, η ´Αντρη Θεοδώρου, ο Νίκος Παπαδάκης και η Ειρήνη Βασιλειαδη. Ο Δημητρης Τσιχλακης  ετοιμάζει νέα τραγούδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι. 

Εχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε μουσικές σκηνές στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, όπως επίσης έχει συμμετάσχει και σε κάποιες συναυλίες με άλλους τραγουδιστές. 

Ο Δημήτρης Τσιχλάκης ως καλλιτέχνης είναι θαυμαστής της ροκ και της έντεχνης μουσικής. Γι αυτό και όλα τα προσωπικά του τραγούδια έχουν στοιχεία από τη ροκ μουσική. Ακόμα και σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που έχουν γίνει επιτυχίες, ο Δημήτρης προσπαθεί να περάσει τη δική του ταυτότητα μέσα από τις ιδιαίτερες διασκευές που δημιουργεί.

Φέτος ετοιμάζει την πρώτη προσωπική του συναυλία στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις στο Ηράκλειο το Σάββατο 28.08 στις 21.30. 

Με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλειου και επιφανών επιχειρηματιών της πόλης μας,  η είσοδος προς το κοινό είναι δωρεάν. 

Δημήτρης Τσιχλάκης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ