Συναυλίες των Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου ανακοινώνει την πραγματοποίηση δύο συναυλιών των Μουσικών Συνόλων την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 στην αίθουσα «Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Οι συναυλίες είναι με ελεύθερη είσοδο και τελούν υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Συμμετέχουν (με σειρά εμφανίσεως):

Τετάρτη, 5 Απριλίου (ώρα έναρξης 20:00): Κουαρτέτο Κιθάρας, Σύνολο Ταμπουράδων, Σύνολο Ρεμπέτικου τραγουδιού, Σύνολο Ποικίλης Μουσικής .

Πέμπτη, 6 Απριλίου (ώρα έναρξης 20:00): Σύνολο body percussion, Σύνολο παραδοσιακής μουσικής, Φωνητικό σύνολο τζαζ, Μικρό Συμφωνικό Σύνολο, Ορχήστρα ευρωπαϊκής μουσικής- πολυφωνική χορωδία.

Την Πέμπτη, 6 Απριλίου (ώρα έναρξης 18.00) υπάρχει παράλληλη εκδήλωση στην Αίθουσα Συναυλιών του ΠΣΚΗ με το πολιτιστικό πρόγραμμα «Ένας αιώνας ελληνικής μουσικής για πιάνο ΙΙ».

Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου ευχαριστεί το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου για την ευγενική του στήριξη και εύχεται σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του καλή επιτυχία και καλή πρόοδο!

Μουσικό Σχολείο Συναυλίες

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ