Συνεχίζεται η περιοδεία της Όπερας ‘’ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ alla breve’’

Στο Αίθριο του ΠΣΚΗ οι τελευταίες παραστάσεις

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται η περιοδεία της Όπερας ‘’ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ alla breve’’, Βασιλιάς της Κρήτης, του Wolfgang Amadeus Mozart στην Κρήτη.
 
Μετά την πρεμιέρα στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, τη Δευτέρα 19/07 και τις παραστάσεις που ακολούθησαν σε Αρχάνες, Ρέθυμνο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο, σήμερα Σάββατο 24/07 η Όπερα θα παρουσιαστεί στον κινηματογράφο του Creta Maris και αύριο Κυριακή 25/07, στο Αίθριο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι η Όπερα ‘’ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ alla breve’’, Βασιλιάς της Κρήτης, του Wolfgang Amadeus Mozart, η οποία είναι μια συμπαραγωγή του ΠΣΚΗ με το Λυρικό Θέατρο Teatro Grattacielo της Νέας Υόρκης και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, παρουσιάζεται με τη συνεργασία των τοπικών Δήμων και ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στην όπερα, η οποία αντλεί το θέμα της από την ιστορία του νησιού, συμμετέχουν βραβευμένοι, νέοι λυρικοί τραγουδιστές από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://bit.ly/3ixajKj
 
 
"ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ alla breve", Βασιλιάς της Κρήτης
του Wolfgang Amadeus Mozart
 
Κύκλος | Όπερα
 
Σκηνοθεσία: Στέφανος Κορωναίος
Σχεδιασμός Φωτισμού και 3d Προβολών: Jon DeGaetano
Κοστούμια: Κώστας Τζανιδάκης
 
Ερμηνεύουν
Ιδομενέας: Thomas Massey
Ίλια: Carla Cottini
Ηλέκτρα: Kristel Vinter
Ιδαμάντης: Kirsten Scott
Αρμπάτσε: Μάριος Μανιατόπουλος
Φωνή: Rick Agster
 
Πιάνο: Δημήτρης Βεζύρογλου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ