''Τα τελευταία φεγγάρια'' του Furio Bordon
Το έργο ανακηρύχθηκε θεατρικό κείμενο της χρονιάς στην Ιταλία το 1993
Ένας ηλικιωμένος καθηγητής φτιάχνει τη βαλίτσα του για τελευταία φορά.
Ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του γιου του που τον φιλοξενούσε, την τελευταία του οικογένεια, για να περάσει την υπόλοιπη ζωή του σ΄έναν οίκο ευγηρίας.
Είναι η ώρα του αποχωρισμού και των πικρών απολογισμών. Φορτωμένος με το βάρος όσων δεν ειπώθηκαν, πεισματάρης σαν μικρό παιδί και άλλοτε είρωνας και άλλοτε στοργικό, μοιράζεται τα αληθινά του συναισθήματα μόνο με το φάντασμα της γυναίκας του, η οποία έχει πεθάνει πριν πολλά χρόνια και φυσικά με τον γιο του που ενώ τον αγαπάει δεν μπορεί να τον συγχωρέσει για την σκληρή σαν καταδίκη απόφασή του να τον διώξει από το σπίτι.
Το έργο ''Τα τελευταία φεγγάρια'' του Furio Bordon, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 21:00 στο ''Σπίτι του Πολιτισμού'' στο Ρέθυμνο.
- Αρχαϊα Ελληνική μουσική από τον Ερρίκο Κελαϊδή
- Εκδρομή των μελών των ΚΑΠΗ Μαλεβιζίου σε Ρόδο - Σύμη
- Περπατάμε για τον Διαβήτη και ελέγχουμε την πορεία του