Θραύση έκαναν τα "τόπια", στην πλατεία Ελευθερίας

Ως αύριο, έκθεση και εκδηλώσεις από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης

Μια γευστική γνωριμία με ένα ιδιαίτερο πιάτο της Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας που οι ρίζες του χάνονται στο παρελθόν είχαν την ευκαιρία να κάνουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η εκδήλωση που εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης των γυναικών επιχειρηματιών και πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία έγινε από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης σε συνεργασία με το Σύλλογο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας.

Το φαγητό τόπια, έγινε με βάση τη συνταγή που έχει διασώσει ο πολιτιστικός σύλλογος Στείρωνα, βήμα βήμα και σε συνεργασία με μικρά παιδιά που βρισκόταν στην πλατεία και συμμετείχαν.

Τα τόπια ζυμώθηκαν, πλάστηκαν και μαγειρεύτηκαν στη συνέχεια από τις κυρίες του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και μοιράστηκαν στον κόσμο, αποσπώντας τις πιο θετικές κριτικές ιδιαίτερα από τα μικρά παιδιά που μίλησαν για ένα υπέροχο ζυμαρικό.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα για σήμερα και αύριο που ολοκληρώνεται η έκθεση περιλαμβάνει:

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

​7,30- 9 μ.μ.. Ενημέρωση για τη  τσικουδιά και κοκτέϊλ τσικουδιάς από τον Γιώργο Νικηφόρο και την εταιρία ByRaki  flavor

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

7-8 μμ. Μαθήματα Υφαντικής, από την Ειρήνη Τσιράκου και Μαρία Κορασάνη.

8-9μ.μ. Ομιλία με τίτλο ΄΄ Φύση σμιλευμένη από τον χρόνο΄΄ Ομιλήτρια:  Καγιαμπάκη Άννα (περιβαντολλόγος προϊστάμενη του τμήματος περιβάλλοντος Περιφέρειας Κρήτης).

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ